DALCO-KONCERNEN

OM KONCERNEN

Det här är Dalco

Dalco Redovisning är en del av den svenskägda Dalco-koncernen, som grundades 1987 av Jan Erik Lindqvist. 30 år senare har det Jan Erik då påbörjade växt sig stort. Bolagen har stor verksamhet i Stockholmsområdet, men har lokal närvaro så långt ned i landet som Lund och uppe i Östersund med omnejd. Jan Erik är fortfarande vår ägare, och flera av de första medarbetarna arbetar fortfarande inom koncernen. Något vi tycker är mycket glädjande då vi värdesätter god arbetsmiljö och arbetar aktivt med att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra medarbetare.

Dalco arbetar med infrastruktur, IT, redovisning och avancerad LED-teknik. Inom Dalco Redovisning arbetar vi med kvalificerade ekonomitjänster åt små och mellanstora företag, både nationellt och internationellt. Vårt kontor ligger i Rosersberg, norr om Stockholm med Arlanda Airport som granne.

Dalco Konsult arbetar med kvalificerade konsulttjänster inom infrastruktur, samhällsbyggnad och järnväg. Våra uppdragsgivare är till största delen Trafikverket, SL, Trafikförvaltningen, Swedavia och Stockholm Exergi. Vi erbjuder spetskompetens inom projektering, datasamordning, projektledning, IT-drift samt administration och samordning av tekniskt komplexa program och projekt. Våra konsulter är noga utvalda och är uppskattade för deras kompetens, driv och passion. Vi erbjuder spetskompetens inom ett flertal områden som Spårväg, BEST, Anläggning, Järnväg och Energi. I Rosersberg har även Lightronic sitt huvudkontor. Lightronic arbetar med avancerad LED-teknik. Bland deras innovationer kan Foton nämnas vilket är en egenutvecklad LED-panel för foto– och filmbranschen.